HjemOpskrifterBagt torsk med citronpesto og forårsgrønt

Bagt torsk med citronpesto og forårsgrønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g torskeloin
  • salt & sort peber
  • fintrevet citronskal fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • 1 spsk ff
  • olivenolie
  • 1 bundt forårsløg
  • 1.5 grønne squash
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr fisken med salt og peber, og smør den med en blanding af citronskal og pesto.

  • 2.
    Dryp med lidt ekstra olivenolie og bag fisken ca. 15 min. ved 200°C.

  • 3.
    Rist forårsløgene, og skær squashen i skiver på langs.

  • 4.
    Damp grønsagerne et par minutter i letsaltet vand.

  • 5.
    Servér grønsagerne til fisken dryppet med lidt ekstra pesto.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2626 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
338 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 57.1 %11.3 g
Kulhydrat: 4.9 %1.0 g
Fedt: 38 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;