HjemOpskrifterGrillet agurk med grillede jordbær, saltmandler og mynte

Grillet agurk med grillede jordbær, saltmandler og mynte

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 agurker i halvmåner
  • 2 spsk olivenolie
  • 450 g jordbær i halve
  • 50 g ristede mandler
  • 0.5 tsk havsalt
  • 1 dl hakket mynte
  • 0.5 granatæble
  • 75 g rucolasalat
pynt:
  • granatæblekerne

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Flæk agurk og fjern kerner.

  • 2.
    Skæres i 4 cm skiver på skrå og vendes i olien.

  • 3.
    Varm en grillpande op og grill agurkestykker hurtigt på en meget varm pande.

  • 4.
    Grill halve jordbær, rist mandlerne på en pande til de dufter og er gyldne – drys med salt.

  • 5.
    Skyl og slyng rucolasalaten.

  • 6.
    Af et halvt granatæble bankes kernerne ud i en skål – benyt bagsiden af en grydeske til at banke granatæblekernerne ud.

  • 7.
    På et stort fad anrettes rucolasalat, grillet agurk og grillede jordbær med saltristede mandler, hakket mynte og granatæblekerner.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3360 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
258 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 10.8 %1.6 g
Kulhydrat: 29.2 %4.4 g
Fedt: 60 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;