Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet laks med citronpeber, tomatsalat og grillet squash
Grillet laks med citronpeber, tomatsalat og grillet squash
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g laksefileter
2 tsk citronpeber
1 tsk havsalt
tomatsalat:
250 g cherrytomater
300 g grillede grønne asparges i små stykker
let syltede salatløg:
2 salatløg i tynde både
3 spsk lys eddike
2 spsk sukker
0.5 tsk salt
friskkværnet peber
olie eddike dressing:
2 spsk æbleeddike
3 spsk rapsolie
0.5 spsk sukker
salt og sort peber
grillede squash:
1 grøn squash i skiver
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Til syltede salatløg: bland eddike, sukker, salt og kværnet peber sammen i en skål.
2.
Kom salatløg i eddikeblandingen og lad det marinere i 15 min.
3.
Lagen sigtes fra og kasseres.
4.
Vend salatløg sammen med halve cherry tomater og grillede asparges.
5.
Ryst olie/eddike dressingen sammen i et glas.
6.
Vend dressingen i tomatsalaten.
7.
Drys laksefilet med citronpeber og salt.
8.
Lad det stå og trække i 15 min.
9.
Grilles i ovn eller ved indirekte varme i 12-16 min. alt afhængig af varmen og tykkelse på laksefileten.
10.
Squashskiverne grilles og krydres med salt og peber.
11.
Server den grillede varme laks på et fad eller skærebræt med tomatsalat i skål og grillede skiver af squash.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6891 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
551 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
27.1 %
8.8 g
Kulhydrat:
11.9 %
3.9 g
Fedt:
61 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;