Fyld: Begynd med at rive æbler og marcipan på et råkostjern og bland det sammen.
2.
Remonce: Rør sukker, kanel og kartoffelmel sammen med AMA Bagning til remonce.
3.
Rør gæren ud i vandet, tilsæt æg, margarine, sukker og mel.
4.
Ælt sammen til en smidig dej.
5.
Rul dejen ud i to aflange stykker (ca. 34x18 cm) og fordel først remonce og derefter æble-marcipan blandingen midt på dejen, og fold dejen sammen om fyldet.
6.
Tryk kanelstængerne lidt flade.
7.
Læg stængerne med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir (smør evt. papiret med AMA) Pensl med æg, og drys hakkede mandler og perlesukker på.
8.
Sæt kanelstængerne til hævning tildækket mindst 1 time i køleskab (gerne mere – evt. til dagen efter) Bages ca. 30 min. ved 200 grader. (alm. ovn).
9.
Afkøl på bagerist.
10.
Tip: Dejen kan også formes til en julekringle i stedet for to stænger.
Kanelstængerne kan fryses, rå eller færdigbagte.